Beneficiile utilizării

Umiditate optimă – confort maxim acasă!

Asigura-confortul-de-acasa-cu-umiditate-optima
Care este umiditatea optima

O umiditate optima vă poate asigura, indiferent de zona în care locuiți, confortul de acasă, precum și buna funcționare a aerului condiționat. Gestionarea nivelului de umiditate in casa (45-55%) ar trebui să fie o prioritate pentru fiecare proprietar. Asta desigur, dacă vreți să stabiliți un nivel optim de confort în interiorul casei. Umiditate-optima

Având un nivel corect de umiditate in casa esti in avantaj. În orice moment ești sigur că sistemul de încălzire sau răcire că funcționează eficient pentru tine și familia ta.

Efectele aerului neoptim

Dacă nivelul de umiditate din interior nu este întreținut corespunzător, casa ta va deveni un mediu inconfortabil de locuit. Vestea mai rea este că tu și familia ta puteți deveni sensibili la tulburări respiratorii sau reacții chimice.

Asta face ca în timp să vă confruntați cu diverse probleme de sănătate. Insomniile, durerile de cap, stările de oboseală sau răcelile frecvente pot fi doar câteva probleme cauzate de aerul uscat din casă.

Este bine de știut că atunci când umiditatea in casa este sub nivelul recomandat, nu doar cei care locuiesc în casă au de suferit, ci și casa ta. Umiditatea scăzută poate provoca probleme asupra lemnului și mobilierului. În timp veți observa că parchetul se distanțează și se deformează, iar sertarele de la mobilă se slăbesc.

Preia controlul umiditatii in casa ta!

Fiind conștienți de toate aceste probleme, e momentul să acționăm! Confortul casei noastre ne influențează adesea și starea de spirit. De aceea cu atât mai mult ar trebui  să luăm măsuri atunci când venim acasă după o zi lungă și plină de stres. Asta ca să ne putem relaxa, să putem respira un aer curat, fără praf și alergeni și să putem avea un somn odihnitor! Toate acestea ne ajută să ne încărcăm bateriile pentru o nouă zi și să facem față cu brio provocărilor cotidiene!

umiidtate-in-casaSolutia este simpla si usor de accesat

Un umidificator și purificator de aer montat în casă și folosit mereu poate face minuni pentru sănătatea voastră și a celor din jur, asigurând în același timp un confort sporit și o stare de bine inconfundabilă! E momentul să vă simțiți bine în casa voastră și să uitați de grijile zilnice! E momentul să vă relaxați și să respirați un aer curat.

Umidificatorul și purificatorul Venta va avea grijă să mențină o umiditate optima și să vă ofere un confort maxim în locuința pe care o numiți “acasă”!

Vezi cum functioneaza un umidificator:

Postări simliare