Beneficiile utilizării, Brand, Probleme cu aerul, Produse, Tehnologie, Umiditate

De ce ai nevoie de un umidificator-purificator de aer?

de ce ai nevoie de un umidificator de aer
De ce ai nevoie de un umidificator-purificator de aer?

Umidificarea și purificarea aerului trebuie să joace un rol-cheie în eforturile fiecărei persoane.  Astfel se poate obține un climat interior optim. Asta pentru protecția propriei sănătați și asigurarea eficienței la locul de muncă. Aparatele de umidificare și purificare a aerului Venta Airwasher seria 5 rezolvă această problemă. Prin tehnica revoluționară de evaporare la rece, asigură valoarea ideală de umiditate a aerului de 45-55%. Menținerea acestei valori oferă o stare de bine, capacitate de concentrare și randament pentru realizarea eficientă a tuturor activităților zilnice.

O persoană inspiră și expiră de circa 20.000 de ori pe zi, inhalând 12.000 litri de aer în plămâni pentru a obține oxigenul de care are nevoie pentru a supraviețui. Cu cât efortul pe perioada zilei crește, cu atât aerul inspirat crește. Din păcate, oamenii nu își petrec cea mai mare parte a timpului în aerul curat și proaspăt de pădure. 90% din zi, oamenii se află în interiorul unei clădiri, fie ea birou sau propria locuință.  In spatiile inchise calitatea aerului este de douăzeci de ori mai puțin bună decat cea de pe o stradă dintr-un oraș aglomerat.

În interiorul unei camere se regăsesc circa 20 de milioane de particule într-un metru cub de aer, invizibile cu ochiul liber. În plus, în timpul iernii aerul devine și mai uscat ca urmare a încălzirii locuințelor și a birourilor. Acest aspect conduce la consecințe și mai severe asupra sănătații noastre: uscarea buzelor și a căilor respiratorii,  stări de oboseală, alergii, infecții.

Care este cel mai potrivit?

Un umidificator de aer bun ajută la menținerea funcționalității celui mai important purificator de aer, propriul nostru organism. Firma germana Venta Airwasher produce aparate de umidificare și purificare a aerului de peste 30 de ani. Datorită calității produselor sale, a ajuns lider mondial în producția de aparate tip umidificator de aer sau purificator de aer.

Umidificatoare -purificatoare de aer, adaptate pentru încăperi de diferite mărimi și funcționalități:

Umidificator – purificator Venta LW 15: cu capacitate de umidificare de până la 20 mp și de purificare a aerului de pana la 10 mp. Modelul este ideal pentru asigura climatul optim pentru camera copilului sau în dormitoarele mici.

Umidificator purificator Venta LW 25: a fost gandit sa asigure umidificarea incaperilor de pana la 40 de mp si purificarea aerului pentru o suprafata de pana la 20 mp. Poate fi folosit in living sau in dormitoare.

Umidificator purificator Venta LW 45: conceput pentru încăperi de până la 75 mp, poate fi utilizat în livinguri sau dormitoare mari precum și în spații de birouri deschise sau semi-deschise.

Umidificator purificator Venta LW 80: special creat pentru incaperi de mari dimensiuni de pana la 300 mp. Folositor pentru a acoperi nevoile de umidificare din birouri, muzee, arhive, biblioteci sau alte tipuri de spatii.

Vezi și umidificatoarele din noua serie Venta 6 AICI si vezi recenzia unui umidificator premium AICI!

Prin seria 5 de umidificatoare și purificatoare de aer, Venta Airwasher menține tehnica revoluționară de evaporare la rece, dar vine și cu îmbunătățiri semnificative. Sistemul patentat al Venta presupune absenta filtrelor ce se îmbâcsesc în timp și emană aer alterat. Acesta foloseste pentru umidificare și purificare o combinație de apă și aditiv special creat care reține particulele de până la 10 microni și împiedică, în același timp, depunerea calcarului. Practic, apa este filtrul utilizat. Impuritățile vor fi reținute pe fundul carcasei, care trebuie curățată o dată la două saptămâni. Vezi în VIDEO cum funcționează:

Vrei să respiri un aer cât mai sănătos?

Soluția vine prin umidificatoarele purificatoare Venta. Umidifică, purifică și odorizează aerul din încapere.

Care sunt beneficiile utilizării ûmidificatorului purificator?

• Asigură confortul. Dobândește și păstrează nivelul optim de umiditate în încăpere 45-55% UR

• Protejează sănătatea. Purifică aerul prin captarea particulelor de praf, polen, alergeni, mirosuri neplăcute. Previne uscarea mucoasei care crește vulnerabilitatea organismului în fața virusurilor.

• Previne problemele cum ar fi deteriorarea obiectelor de artă, mobilierului, parchetului. Acestea ajung chiar sa se crape cand aerul e foarte uscat.

Vezi părerea oamenilor care folosesc produsele noastre:

Care sunt avantajele Venta

Dincolo de beneficiile pe care aparatele Venta Airwasher le aduc sănătății, producătorii au dorit prin seria 5 crească nivelul de calitate al produselor. Acestea sunt realizate din materiale premium la standarde europene, complet reciclabile, au un consum redus de electricitate, iar noul design se integrează perfect orice de încăpere. Dispun de  un sistem de oprire ,prevăzut cu un led , atunci când nivelul de apă din rezervor scade sub limitele normale sau este nevoie de înlocuirea acesteia. Simplu de utilizat, economice, stilate, , create după cele mai înalte standarde de calitate internaționale pentru asigurarea climatului optim în orice tip de încăpere, aparatele de umidificare și purificare a  aerului Venta sunt numărul 1 cele mai vândute pe piețele din Japonia, Rusia, putând fi folosite cu de oricine.

 

Postări simliare