Brand

UMIDIFICATOARELE VENTA IN HOLLYWOOD SI LAS VEGAS

umidificatoarele venta edward norton

În 1996 Edward Norton a intrat în scena Hollywood-ului cu performanța sa din Primal Fear nominalizată la Academy Award. De atunci a mai fost nominalizat la alte două premii Oscar (American History X, Birdman), a câștigat Globul de Aur pentru rolul din Primal Fear, a mai jucat în alte câteva filme importante și comerciale de succes, a devenit recunoscut ca regizor și a gasit timp să promoveze și cauzele de mediu precum energia regenerabilă.

Dl. Norton ne-a împartășit cu amabilitate cât de mult se bucură de cele două noi aparate Venta ale sale.

“O scurtă notificare să vă mulțumesc vouă și întregii echipe Venta pentru cadoul generos, al celor două aparate de umidificat. Au fost incredibil de ușor de montat și de pus în funcțiune și sunt impresionat de inteligența și gradul de sofisticare ce stă în spatele simplității cu care lucrează.

Deși nu a trebuit să curăț discurile până acum, e fantastic că nu trebuie să am de-a face cu filtre sau lucruri de genul acela. Dacă aveți vreo sugestie legată de modalități de curațare ușoară a discurilor, dați-ne de știre…Dar serios, chiar vroiam să vă mulțumesc pentru această surpriză frumoasă…familia noastră și multele mele chitare vă multumim sincer.”
Toate cele bune.
Edward Norton

Postări simliare