I. Condiții de utilizare

SITE-ul www.umidificatoare-venta.ro este administrat de către SOCIETATEA Life Art Distirbuție, cu sediul social în București, in Bd. Iuliu Maniu, nr.15, corp C 40, Sector 6, in incinta S.C. Legume Fructe Militari S.A., având codul de înregistrare fiscală RO15202911, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/2012/2003, telefon/fax: 021/314.21.44.

Life Art Distribuție se asigură de menținerea corectitudinii informațiilor de pe site-ul www.umidificator-venta.ro. Este posibil ca unele caracteristici sau prețul produselor prezentate pe SITE, să fie modificate de către SOCIETATE fără a anunța acest lucru sau pot conține erori de operare.

De asemenea, datorită spațiului limitat și a coerenței structurii informației, descrierile produselor pot fi incomplete, însa SOCIETATEA se asigură de prezența celor mai relevante informații.

Ofertele/promoțiile prezente pe SITE sunt valabile în limita stocului disponibil.

Este posibil ca SITE-ul să conțină și link-uri către alte site-uri. SOCIETATEA nu se face responsabilă de politica de confidentialitate a acestora precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

 

II. Procesarea și livrarea comenzilor

  • Comenzile online

Procesarea comenzilor online se va face în ordinea înregistrarii lor în sistem, intervalul maxim de timp necesar procesarii unei comenzi fiind intre 24 – 48 ore lucrătoare. Dupa înregistrarea comenzii veți fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a stabili de comun acord detaliile de livrare. Comenzile primite la în ultima zi a săptămânii vor fi procesate începând de luni în ordinea primirii lor.

Livrarea produselor comandate pe site-ul www.umidificator-venta.ro se face în functie de stocul produselor în momentul plasării comenzii de către client, iar termenul de livrare este de 24 – 72 ore lucrătoare, din momentul confirmării comenzii.

Pentru anularea comenzilor realizate online se trimite o solicitare prin e-mail la adresa office@lifeart.ro sau telefonic la numărul: 021. 314.21.44 în maxim 12 de ore de la plasarea comenzii.

  • Comenzile telefonice

Comenzile se pot plasa telefonic în intervalul luni-vineri, între orele 9.00 -17.00, la numărul 021.314.21.44. Acestea vor fi procesate în ordinea primirii lor. Din momentul confirmării comenzii, livrarea produselor comandate telefonic se face în functie de stocul produselor în momentul plăsarii comenzii de către client, iar termenul de livrare este de 24 – 72 ore lucrătoare.

 

III. Modalitatea de plată

În prezent, modalitățile de plată acceptate de către SOCIETATE sunt: plata cash la livrare, plata prin ordin de plată, plata cu cardul in showroom.

Plata in numerar: Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor din showroom-ul Life Art Distribuție din Bd. Timisoare, nr. 103-111,stand D4-D5, Sector 6, București, in incinta Complex Comercial Bucuresti Construct. În cazul livrarii produsului printr-o firma de curierat, plata se va face prin ramburs către firma de curierat, pe baza de chitanta.

Ordin de plataÎn urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări Plata prin Ordin de plata se face în  baza facturii proforme emise de SOCIETATE. Livrarea produselor se face dupa confirmarea plății.

 

IV. Politica de confidențialitate

SC LIFE ART DISTRIBUTIE SRL (denumită în continuare și ”firma” sau “noi”, “noastra”) depune toate diligentele in vederea protejarii confidentialitatii tuturor datelor cu caracter personal pe care le colecteaza, prelucreaza și stocheaza.

SC LIFE ART DISTRIBUTIE SRL este inregistrat ca operator prelucrare date cu caracter personal la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr. 36072.

Scopul si natura prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal colectate de catre Life Art Distributie sunt prelucrate exclusiv in scopul vanzarii de produse si/sau prestarii de servicii solicitate de dvs., pentru a va confirma serviciile/produsele pe care le-ați comandat și a va furniza informații suplimentare cu privire la acestea, pentru operațiuni de ofertare, contractare, facturare, primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing etc.), participarea la concursuri, promoții, pentru conformare cu legile in vigoare.

 Schimbarea scopului prelucrarii datelor, fie partial, fie integral, se va efectua numai cu consimtamantul dvs.

Tipul de date cu caracter personal colectate si prelucrate:

Date solicitate in cazul vanzarii de produse: nume si prenume, telefon de contact, adresa de facturare, adresa de livrare, numele si prenumele pesoanei care primeste coletul, telefonul persoanei care primeste coletul, adresa de e-mail.

Date solicitate la prestarea de servicii de inchiriere: nume si prenume, cod numeric personal, serie si numar de bulletin, telefon de contact, adresa de e-mail pentru comunicari privind operatiunile legate de serviciile contractate, operatiuni de facturare (transmitere notificari, instiintari), adresa de instalare a aparaturii, adresa de livrare a aparaturii, numele si prenumele pesoanei care primeste aparatura, CNP si/sau serie si numar buletin ale persoanei care primeste aparatura, telefonul persoanei care primeste aparatura.

Modalitatile de colectare a datelor cu caracter personal ale clientilor, fie in format fizic sau digital sunt prin intermediul:

  • Formularelor online (de comanda, cerere de oferta, contact) de pe site-urile detinute de Life Art Distributie Srl, respectiv: lifeart.ro, umidificator-venta.ro, dezumidificatoare-aerial.ro
  • Apelurilor telefonice primite de la dvs.
  • Mesajelor pe email transmise catre noi
  • Bazelor de date achizitionate legal de catre firma
  • Colectarii directe de catre agentii de vanzari

Stocarea datelor

Datele se prelucreaza pe tot parcursul relației contractuale și, după finalizarea acesteia, cel puțin pe perioada impusă de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, la dispozitiile privind arhivarea.

Transmiterea datelor

Datele cu caracter personal sunt destinate utilizării de către Life Art Distributie numai în vederea îndeplinirii scopului amintit mai sus și urmărind protejarea cu prioritate a drepturilor dvs. și pot fi dezvăluite, organismului de supraveghere conform legislației aplicabile, autorităților și instituțiilor publice în baza obligațiilor de drept public, partenerilor contractuali ai Life Art Distributie (firme de curierat, împuterniciți către care am externalizat anumite servicii etc.) și în orice alte situații justificate cu înștiințarea în prealabil a persoanei vizate.
Nu transmitem aceste date către terțe părți decât dacă este necesar, și numai datele necesare pentru conformitate cu cerințele legale.

Partenerii contractuali catre care firma transmite date cu caracter personal:

Fan Courier/Urgent Curier/X Curier – datele transmise: nume si prenume persoana de contact, telefonul persoanei de contact, adresa de livrare; in scopul expedierii comenzilor.

Protejarea datelor

LIFE ART DISTRIBUTIE SRL a luat măsuri tehnice și organizaționale adecvate privind securitatea datelor, împotriva prelucrării sau alterării neautorizate, împotriva pierderii sau a distrugerii, precum și împotriva dezvăluirii si a accesului neautorizat la datele personale transmise, stocate sau prelucrate. LIFE ART DISTRIBUTIE SRL asigură integritatea, disponibilitatea, confidențialitatea în ceea ce privește datele cu caracter personal.
LIFE ART DISTRIBUTIE SRL utilizează metode si tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaților și procedurilor de lucru pentru a proteja prelucrarea datelor cu caracter personal, conform prevederilor legale în vigoare si doar datele personale necesare scopurilor specificate.
LIFE ART DISTRIBUTIE SRL depune toate eforturile rezonabile și justificate din punct de vedere comercial pentru a proteja datele cu caracter personal pe care le deține si analizeaza noi solutii pentru imbunatatirea sistemelor de securitate.

Drepturile persoanei vizate

Drepturile prevăzute de Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 de care beneficiati sunt: dreptul de informare și acces, dreptul de rectificare sau ștergere a datelor sau restricționarea prelucrării acestora, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată și dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, beneficiati de dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere. Exercitarea dreptului de ștergere conduce la incheierea contractului, LIFE ART DISTRIBUTIE având obligația legală de a păstra datele în baza cărora a fost facut contractul.
Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul datelor de contact de mai jos.
Putem solicita furnizarea de informații suplimentare necesare pentru a vă confirma identitatea. Putem respinge cererile care sunt repetitive nejustificat, excesive sau vădit nefondate.

Contact Protectia datelor

Pentru orice informații legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, precum și pentru exercitarea drepturilor menționate mai sus, ne puteti contacta utilizând următoarele date de contact:

Adresa: Bucuresti, sector 6, Bdul. Timisoara nr. 103-111, stand D4-D5
Email: administrativ@lifeart.ro
Telefon/fax: 021.314.21.44
Persoana responsabila: Cordis Aurelia

Politica de reclamatii

Reclamațiile privind produsele și serviciile furnizate de catre Life Art Distribuție pot fi înaintate de către clienții noștri în oricare din următoarele moduri:

  • telefonic, la numărul de telefon: 021.314.21.44
  • prin email, la adresa: office@lifeart.ro
  • prin poștă, la adresa: Bd. Timișoara 103-111, Incinta București Construct, Stand D4-D5, Sector 6, București.