Conform legislației în vigoare,  umidificatoarele Venta pot fi returnate în următoarele condiții:

  • să nu se depășească  14 zile de la data livrarii aparatelor
  • să fie în aceeași stare în care a fost livrat, sigilat, neutilizat și însoțit de eventualele accesorii/cadouri cu care a fost livrat.

Returnarea se face pe baza unei cereri de returnare scrisă, datată și semnată de către cumpărător și trimisă pe email la office@lifeart.ro sau prin curier la sediul social al firmei din București, în Bd. Timișoara 103-111, stand D4-D5, sect. 6, în incinta București Construct.

Returnarea produselor trebuie să se facă împreună cu toate accesoriile și fără să prezinte nicio urmă de deteriorare sau uzură. Toate costurile de retur și livrare a produsului corect vor fi suportate de Life Art Distribuție în situația în care produsul achiziționat nu a corespuns cu specificațiile tehnice prezentate pe umidificatoare-venta.ro. În orice alta situație, clientul va suporta cheltuielile de retur. Life Art Distribuție SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului/comenzii. Nu se accepta pentru returnare, produsele care au fost desigilate, uzate, prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri etc.

Acest articol este valabil doar în condițiile în care clientul este persoană fizică, în conformitate cu legislația în vigoare privind încheierea contractelor la distanță.