Probleme cu aerul, UMIDIFICATOARE, Umiditate

Probleme nerezolvate la început de an școlar!

Grijile părinților, preocupările educatorarelor, toate se unesc într-un singur punct – SIGURANȚA COPIILOR.

De când a început anul scolar, toți părinții vor să ofere cele mai bune condiții pentru copiii lor. Am încercat să alegem cea mai buna grădiniță, cea mai buna școală, afterschool, pentru că acolo, unii dintre copii vor petrece până la 85% din zi. De asemenea, este știut faptul că în aceasta perioadă virozele și afecțiunile respiratorii sunt frecvent întâlnite în rândul copiilor. Exista și părinți care au acoperire în situațiile în care se îmbolnăvesc copiii, însă marea majoritate trebuie să se descurce. Unii spera că nu e nevoie, alții fac ceva pentru a nu fi nevoie! De unde începem?

Grija ta – scopul nostru!

VENTA susține activitatea unităților de învățământ și protejează copiii de aerul poluat, virusuri și bacterii. Astfel, le facilitam siguranța unui aer curat, energia de care au nevoie și o mai bună capacitate de concentrare. Copiii sunt fericiți, iar părinții și cadrele didactice mulțumite și protejate!

Cele mai durabile și eficiente aparate de tratat aerul din Germania pot fi în orice sala de clasa. Lifeart, distribuitorul oficial VENTA în Romania, a lansat programul Rent all Inclusive.

Ce include serviciul VENTA ALL INCLUSIVE:

  • Aer curat purificat si/sau umidificat cu ajutorul aparatelor VENTA
  • Fără investiții inițiale. Fără grija utilizării apartelor necorespunzătoare
  • Fără stersul aferent unei decizii de achiziție
  • Fără griji – mentenanța si consumabilele sunt asigurate
  • Livrare, montaj, training, suport si service incluse.

Acest serviciu RENT ALL INCLUSIVE este valabil numai pentru București și Ilfov.

VENTA deține gama Professional care se pretează pentru sălile de clasa. Majoritatea purificatoarelor de pe piață sunt dedicate doar mediul domestic/rezidențial unde nu sunt mai mult de 3 persoane/camera.

GHID

În aceasta gama, VENTA Professional, exista 3 tipuri de aparate:

  1. Umidificatorul VENTA Professional – Umidifica și curata aerul. Acesta se folosește pentru sălile de clasa care au o umiditate scăzută. Sălile în care intram și instant ni se usucă nasul, gura. În special sălile de sport sau de mese au nevoie de acest tip de aparat.
  2. Purificatorul VENTA Professional – Acesta este purificatorul premium care se folosește în orice sală de clasă unde vrem să avem o eficiență foarte bună asupra capacității de filtrare. Sala trebuie să aibă deja umiditate optimă 40-60%
  3. Hibridul VENTA Professional – Este aparatul care umidifică corect aerul, dar îl și purifica în același timp. Acesta se folosește în sălile de clasa unde trebuie să sporim și umiditatea și vrem să fim protejați de orice particulele poluante, virusuri și bacterii. Echipament complet cu cele doua funcții independente. Daca sunt perioade când umiditatea este optimă, aparatul purifică, dacă sunt momente când umiditatea este scăzută va umidifica și purifica în același timp. Continuu, însă, va purifica.

Singurul dezavantaj la variantele 1 și 3 este că cineva vă fi însărcinat că în fiecare dimineața să le alimenteze cu apa. Însă, cu toții știm că un aer corect umidificat ajută mucoasa nazală să respingă natural particulele dăunătoare. Iar “evaporarea la rece” este cel mai eficient și natural proces de umidificare a unui spatiu interior.

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare și oferte personalizate, consultanții VENTA vă asigură suportul de care aveți nevoie.

Tel: 0747.165.405

vanzari@umidificator-venta.ro

www.umidificator-venta.ro

 

#PURIFICATORSCOALA #PURIFICATORGRADINITA #AERCURATSCOLI #AERCURATGRADINITA