Beneficiile utilizării, mobilier lemn, UMIDIFICATOARE, Umiditate

Seria Original Connect – Clasicul de la Venta intră în Lumea Venta AirConnect

Umidificarea aerului este competența de bază, a producătorului Venta, de peste 40 de ani. Dispozitivele noi din Seria Original Connect creează o umiditate optimă de 40-60% în cameră și asigură astfel aer sănătos din interior. Ceea ce puteai să setezi  anterior prin operarea directă a dispozitivelor acum poți seta manual sau automat prin funcțiile Smart Home prin aplicația Venta Home. De acum, modelele din seria Comfort Plus sunt echipate cu functie Wifi si astfel formează  o nouă serie denumită „Original Connect”. Astfel, pe lângă display-ul tactil, umidificatoarele de aer pot fi controlate prin aplicația Venta Home.

Seria Original Connect cuprinde 3 modele pentru suprafețe diferite:

  • Original Connect AH510 culoare briliant alb și AH515  briliant negru, pentru încăperi de până la 35 m²,
  • Original Connect AH530 culoare briliant alb și AH535  briliant negru, pentru încăperi de până la 45 m²,
  • Original Connect AH550 culoare briliant alb și AH555  briliant negru, pentru încăperi de până la 60 m²,

 

Umidificatoarele de aer Original Connect creează o umiditate sănătoasă și reduce în mod natural substanțele nocive din aer, folosind o tehnologie de umidificare eficientă, fără filtre. Afișajul tactil intuitiv, asigură o operare  extrem de simplă, cu un control complet automat. Umidificatoarele de aer Original Connect sunt compatibile cu AirConnect și folosind aplicația Venta Home umidificatoarele se pot gestiona și controla chiar și în timp ce sunteți plecați.

BENEFICII

Tehnologia unică de umidificare,
Operare simplă cu control complet automat, compatibil cu AirConnect,
Senzori de înaltă calitate pentru afișarea și controlul umidității în timp real,
Apa acționează ca un filtru: igienic, ușor de curățat, simplu,
Reduce polenul și particulele de praf din aerul interior,
Fabricat în Germania,
Consum de energie extrem de redus,
Funcționare silențioasă,
Rezervorul de apă este mare.

 

 

Aplicație pentru control de la distanță

Utilizați aplicația Venta Home de pe smartphone (gratuit pentru Android sau iOS) pentru a verifica și regla calitatea aerului din camerele dvs. – oriunde v-ați afla. În calitate de experți în aerul interior, AirConnectul nostru stabilește un plan de curățare pentru aerul interior pe care îl respirați. Dispozitivele compatibile WiFi funcționează mână în mână cu aplcația Venta Home și AirSenese.

 

 

 

Operare igienios de simplă

Pur și simplu atingeti display-ul pentru a porni și opri. Are trei viteze de funcționare, modul de repaus cu afișaj luminos scăzut ca intensitate și nivel de putere ultra-silențios și modul automat care reglează viteza în functie de umiditatea actuală. Controlul umidificatorului, pentru a avea o calitate ideală a aerului interior, nu poatre fi mai ușor. Afișajul indică, de asemenea, cănd sunt necesare anumite reglări, făcând umidificatorul și mai ușor de folosit. Datorită higrostatului integrat, afișajul indică și controlează umiditatea aerului în timp real.

 


Tehnologie unică de umidificare

Un ventilator directionează aerul ambiental în umdificatorul umplut cu apă, unde  trece prin setul de discuri, care au un aranjament special. Aerul curat din punct de vedere igienic se evaporă de pe suprafetele discurilor, care se rotesc în apă.  Toate umidificatoarele de aer Venta se bazează pe principiul evaporării la rece,, care este cea mai naturală și recunoscută ca fiind cea mai bună și igienică metodă de umidificare.umidificatoarele din seria Original Connect sunt echipate cu setul de discuri patentat ’’VentWave 3D’’, relizăndu-se astfel o performanță ridicată de evaporare. În plus, prin folosirea noului set de discuri VentWave se reduce consumul energetic și prin folosirea cu până la 31% mai puțin material plastic umidificatoarele sunt astfel mai prietenoase cu mediul..

 

Fabricat în Germania

Produsele noastre sunt fabricate în Germania la un standard înalt de calitate, ceea ce le face fiabile și durabile. Cea mai bună calitate, riguros testată, este asigurarea solidă a fiecărui dispozitiv Venta fabricat în Germania. Venta folosește numai materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde: carcasa rezistentă la șocuri, cu pereții dubli, setul de discuri  cu o construcție de înaltă tehnologie, toate au o viață lungă de funcționare. Fiecare dispozitiv este supus unor teste funcționale extinse înainte de a părăsi fabrica. Pentru   a avea o calitate mai bună a vieții este necesar să respiri un aer curat – folosește un umidificator de aer. Acesta  aduce un plus de protecție și de bunăstare.

 

 

Vezi produsele în magazin:  https://umidificator-venta.ro/categorie-produs/umidificatoare/.

Sursa:  https://www.youtube.com/watch?v=iC3maCfASzs

 
 

Postări simliare