WhatsApp chat

Purificatoare de aer pentru birou sau pentru acasa

Purificatoare de aer pentru birou sau pentru acasa

  • 26 mart. Oprit

Purificatoare de aer pentru birou sau pentru acasa

În mod normal, ne gândim ca poluarea este afara, de ce ar vrea cineva sa cumpere purificatoare de aer pentru spațiul interior? Implicit, multi dintre noi considera cumpararea de purificatoare de aer inutila. Cu toate acestea, în realitate, purificatoarele de aer au fost concepute ținând cont de sănătatea noastră. Cele mai bune branduri fabrică purificatoare de aer cu tehnologii speciale ce Implica filtrarea aerului uneori chiar în 7 trepte.

Cea mai mare parte a timpului nostru într-o zi este petrecută fie în casă, fie în birou, în loc să fie în aer liber. Și astfel de spații închise au praf, fum, polen, parul animalelor de companie și mulți alți poluanți ai aerului. Experții sugerează că aerul într-un spațiu închis este de 7-10 ori mai poluat decât aerul în aer liber. De aceea este recomandabil să aveți purificatoare de aer pentru ca dumneavoastră și familia dumneavoastră să puteți respira aer curat.

Lucrați eficient când sunt deschise uși și ferestre

Purificatoarele de aer funcționează eficient atunci chiar când ușile și ferestrele unei încăperi sunt ținute deschise. Acest lucru se datorează faptului că particulele sunt îndepărtate cu o viteză mai mare atunci când există o circulație mai bună a aerului în cameră. Același mecanism funcționează și în cazul purificatoarelor de aer.

Rolul filtrelor în purificatoarele de aer

Nu înțelegeți greșit utilizarea unui filtru HEPA. Nu este ceva care îndepărtează mirosul numai din colțurile camerei. Acestea nu sunt menite să elimine mirosul, ci să colecteze particulele de poluanți atmosferici prezenți în aer, să le păstreze în corpul purificatorului și să lase numai aerul care prin purificare ajuta respiratia utilizatorilor. Există diferite tipuri de filtre prezente pe piață. În timp ce unele elimina mirosuri specifice, cum ar fi fumul, altele sunt de ajutor doar în îndepărtarea poluanților. Achiziționați ceea ce preferați cel mai mult și respirați aer curat în interiorul casei sau la biroul dumneavoastra.

CAGR – factorul de capacitate

Cum puteți verifica eficiența unui purificator de aer? Răspunsul este CAGR – Rata de livrare a aerului curat (purificat)! Este capacitatea purificatorului măsurată în metri cubi de aer pe minut, care arată până la ce viteză și zonă pot fi acoperite de un purificator de aer.

Camerele cu aer condiționat necesită purificatoare?

Desigur, acestea au nevoie de purificatoare de aer pentru a curăța aerul. Un aparat de aer condiționat dintr-o cameră oferă doar aer rece și nu are nimic de-a face cu purificarea sa. Unele mai modern au o functie de purificare grosiera (de praf). Pentru a combate polenul, praful și mucegaiul, purificatoarele de aer sunt imperative chiar și în camerele racite cu aer conditionat. Aparatele de purificare a aerului și aparatele de aer conditionat sunt două unitati de procesare a aerului foarte diferite.

Un purificator de aer este un aparat excelent și care ajută la curățarea și respirația aerului.Fără poluare mediul in care ne petrecem peste 70% din timp devine un mediu sigur pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra. Purificatoarele de aer capturează particulele poluante din aer, le îndepărtează și vă permit să vă bucurați doar de un aer proaspăt și sănătos.

Un alt factor este o valoare corecta de umiditate a aerului. Aceasta imbunatateste respiratia si mentine un climat placut pe toata perioada zilei. Aerul conditionat poate usca aerul dintr-o incapere, implicit senzatia de deshidratare de la caldura creste. Toate aceste probleme pot fi rapid rezolvate cu un umidificator de aer.

Ce ar trebui sa cumpar?

Noi recomandam intotdeauna ceea ce folosim la birou si ne ajuta cu adevarat. Vrem sa impartasim cu dumneavoastra cu ce apparat purificam aerul pentru ca sa aveti o grija in minus. Purificatorul-umidificator Venta LPH 60 e prietenul nostru cel mai bun. Acesta este un hybrid care pe langa faptul ca are un filtru HEPA de buna calitate, dispune de functia de umidificare. Si ca bonus, poate fi controlat de la distanta, prin aplicatia de mobil Vennta. Incearca si tu! Detalii AICI.

Sasfesigned seal