Testimonials

Latest Testimonials

Mihai
"Foarte bun! Îl recomand la toată lumea! Acum câteva zile am cumpărat un higrometru să măsor umiditatea în cameră și îmi arăta 25-27%, a doua zi am comandat 2 Venta pentru fiecare dormitor și am crescut umiditatea la 45-48% în 5-6 ore! Este foarte bun! Multumesc!"

Octavian
"Avem două aparate într-un magazin cu parchet de 5 ani. Funcționează impecabil, le-am recomandat și clienților care folosesc parchetul produs de noi, toți sunt foarte multumiți de raportul calitate/pret."

Elena
"Umidificator foarte bun și robust. L-am scăpat de câteva ori dar nu a pățit nimic. E pe viață, deși garanția e de 2 ani. Recomand!"

Alin V.
"Îl folosesc la birou unde aveam umiditate scazută de începeam să am dureri de cap. Acum am două umidificatoare de aer Venta LW15 în birou (deși e destul de mare) și umiditatea e ok. Nu mai zic că reține mult praf (care este tras în cuva aparatului)."

Silviu D.
"Este un produs excelent, îl recomand tuturor. Eu sufăr de astm și de 7 ani de când îl folosesc, foarte rar mai am crize. Merge în fiecare noapte fără oprire. Nu mai pot sta fără el, nici nu-l mai aud, dorm mai bine noaptea și nu mai am praf în suspensie noaptea în casa. Îl aspiră complet."

Rezultate 1 - 5 din 14
Venta Romania Facebook Likebox
Sasfesigned seal