WhatsApp chat

Umidificator si Purificator aer Venta LW62 WIFI

umidificator-aer-si-purificator-aer-venta-lph60-wifi
Precomandă

Umidificator si Purificator aer Venta LW62 WIFI

Disponibilitate: Doar cu precomandă
Cod produs: Nu se aplică

12,555.00 lei T.V.A. inclus


Golește

Descriere produs

Unicul umidificator de aer ALIMENTAT AUTOMAT

SUPER-MODERN, SOFISTICAT ȘI EXTREM DE PUTERNIC

 

Umidificator premium pentru spații mari
Complet automat, cu alimentare de la sursă de apă
Disc igienic inovativ patentat, pentru dedurizarea apei și funcționare igienică
Lampa UVC susține o funționare igienică perfectă
Consum de energie extrem de scăzut
Foarte silențios
Mentenanță minimă
Ecran tactil interactiv și telecomandă
Funcție WiFi pentru control de la distanță prin aplicație
Umidifică până la 250 m²
Purifică până la 150 m²
Dimensiuni: Înălțime 61 cm, Lățime 30 cm, Lungime 52 cm. Greutate: 13 kg

 

 

TEHNOLOGIE UNICĂ PENTRU SPAȚII MARI

 

Umidificatorul de aer Venta LW62 WiFi este un umidificator complet automat, pentru spații mari. Are o conexiune pentru alimentarea cu apă (nu are rezervor) care umple automat aparatul cu apă. Aceasta asigură o operare și o întreținere mult mai ușoară. În același timp, LW62 WiFi impresionează prin performanțele sale extrem de ridicate – purifică și umidifică zonele de dimensiunea unui teren de tenis. Datorită Evaporării la Rece, nu lasă decât aer curat în spații de până la 250 m². Îndepărtează rapid și sigur polenul, praful, părul de animale, bacteriile și mirosurile din aer.

Prin acest proces, nu produce bacterii, ozon sau deșeuri și nici nu provoacă depuneri de calcar. Umidificatorul de  aer LW62 WiFi previne de asemenea supra-umidificarea încăperii. Un alt aspect impresionant este performanța extrem de ridicată datorată setului mare de Discuri 3D și, în special, revoluționarului Disc Igienic Venta, patentat la nivel mondial. Acesta dedurizează apa folosind schimbul de ioni și oferă o funcționare impresionantă și deosebit de igienică grație granulelor cu ioni de argint. Apoi, mentenanța este ușoară întrucât un disc are o durată de viață de aproximativ trei luni. Discul Igienic poate fi ușor înlocuit în două minute. Asta înseamnă că acest umidificator premium pentru spații mari este mai ușor de întreținut și de operat ca niciodată. Chiar și de la distanță: grație funcției WiFi, aveți posibilitatea să utilizați aplicația Venta pentru a controla oricând umidificatorul.

Purificare cu lampă cu ultraviolete

Umidificatorul de aer Venta LW62 wifi e dotat cu noua lampă UVC încorporată ce previne formarea de germeni și bacterii în apă și menține o funcționare igienică impecabilă a acestui umidificator. Noul ecran tactil interactiv, funcționarea silențioasă și consumul redus de energie întregesc profilul impresionantului umidificator de aer Venta LW62 WiFi. Acest umidificator premium pentru spații mari este disponibil într-o gamă de culori sidefate exclusive: alb fildeș și gri antracit. Vă puteți aștepta la o igienizare premium de până la trei luni, fără nici un fel de întreținere.

 

APROAPE FĂRĂ MENTENANȚĂ – DISCUL IGIENIC VENTA

 

Cu umidificatorul de aer LW62 WiFi abia dacă te gândești la mentenanță – grație inovativului Disc Igienic Venta. Acesta conține granule cu ioni de argint pentru dedurizarea apei. Nu va mai fi necesară adaugarea de aditivi igienici și substanțe dedurizatoare. În același timp sunt evitate depunerile de calcar și infestările microbiene. Rezultatul: Funcționare igienică ireproșabilă. Pentru dumneavoastră acest lucru înseamnă că tot ce trebuie să faceți este să umpleți rezervorul de apă ușor detașabil și să înlocuiți Discul Igienic o dată la aproximativ 3 luni și să folosiți Soluția de curățat odată la 6 luni, pentru o curățare amplă!

 

Experții de la Venta au gândit acest umidificator de aer pentru cei care chiar nu au timp să reumple bazinul de apă al aparatului. Chiar dacă vei fi nevoit să adaptezi instalația din casa ta, vei vedea că pe termen lung a meritat.

Așa, folosirea unui umidificator de aer a devenit parte din viața ta, nu și din rutina ta!

 

 

Descarcă acum aplicaţia pentru umidificatorul Venta LW62 WIFIDetalii tehnice

 • Greutate 13 kg
 • Dimensiuni 61 x 30 x 52 cm
 • Capacitate de umidificare:

  250 m²

 • Capacitate de purificare:

  150 m²

 • Viteze:

  5

 • Nivelul sunetului:

  22/32/42/47/52 dB(A)

 • Consum:

  6/9/16/25/38 W

 • Capacitatea rezervorului:

  Alimentare automată de la sursă de apă

 • Garantie:

  2 ani

 • Culoare:

  Alb, Negru

 • Dimensiuni:

  61 x 30 x 52cm

 • Tensiune:

  220-240V 50/60 Hz

 • Alimentare:

  Alimentare retea

 • Suprafata umidificata:

  100-250 m²

 • Tehnologii:

  Higrostat, WIFI

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Be the first to review “Umidificator si Purificator aer Venta LW62 WIFI”

Sasfesigned seal