WhatsApp chat

RESIGILAT! Purificator si Umidificator aer Venta LPH60 WIFI

Reducere!

RESIGILAT! Purificator si Umidificator aer Venta LPH60 WIFI

Disponibilitate: momentan indisponibil
Cod produs: Nu se aplică

5,991.00 lei 4,793.00 lei T.V.A. inclus


Golește

Descriere produs

*RESIGILAT – Produs cu ambalajul original deschis și cu (eventuale) zgarieturi fine, sau alte urme. Produs în perfectă stare de funcționare care beneficiază de garanție.
 
 
 
CEL MAI BUN DIN AMBELE LUMI – PENTRU SĂNĂTATEA TA

LPH60 WiFi este un purificator hibrid foarte special pentru oricine vrea să beneficieze de combinația de purificare de aer puternică cu umiditate optimă a aerului.

FORȚA DUBLĂ A HIBRIDULUI

Purificare de aer puternică: LPH60 WiFi extrage poluarea și particulele direct din aer. Particulele trec prin pre-filtrul Venta direct în filtrul patentat VENTAcel (la care se poate adăuga și un filtrul de carbon VentaCarb, pentru eliminarea completă a mirosurilor neplăcute) . În felul acesta LPH60 WiFi filtrează chiar și cele mai mici particule din aer până la 0.07 μm – praf, fum de țigară, polen, bacterii, substanțe gazoase și chiar și virusuri de gripă. Apoi eliberează aerul purificat în încăpere. Aer bun pentru o sănătate bună! Umidificare optimă a aerului utilizând cea mai bună metodă: Venta LPH60 WiFi nu este doar un purificator puternic – de asemenea umidifică și aerul din încăpere – și întotdeauna se reglează automat. Acest proces funcționează conform celui mai bun principiu dovedit – evaporarea la rece: În interiorul aparatului, aerul uscat este purtat printr-un set de discuri igienice care se rotesc în apă – este practic spălat în cel mai propriu sens al cuvântului. Chiar și particulele de până la 10 µm (10/1000 mm) sunt prinse în apă. Aerul proaspăt purificat și umidificat optim (45-55% umiditate relativă) este degajat înapoi în încăpere. 

Fără particule eliberate în aerul din cameră: 

Fără depuneri de calcar, nu e nevoie de solutii anti-calcar

Fără vapori sau evaporare forțată, deci fără supra-umidificare

 
CEL MAI BUN DIN LUME – FILTRUL VENTAcel

Cu LPH60 WiFi, vă puteți bucura de tehnologia de ultimă oră cu putere deosebită. Tehnologia specială a filtrului se bazează pe membrana patentată a filtrului de aer. Compoziția specială și stabilitatea mecanică asigură caracteristici de performanță de neegalat în filtrarea HEPA și ULPA. Mai pe scurt: filtrul VENTAcel extrage uimitoarea cantitate de 99,95% din particule cu dimensiunea de până la 0,07 microni.

 

APROAPE FĂRĂ MENTENANȚĂ – DISCUL IGIENIC VENTA

Cu LPH60 WiFi abia dacă te gândești la mentenanță – grație inovativului Disc Igienic Venta. Acesta conține granule cu ioni de argint pentru dedurizarea apei. Nu va mai fi necesară adaugarea de aditivi igienici și substanțe dedurizatoare. În același timp sunt evitate depunerile de calcar și infestările microbiene. Rezultatul: Funcționare igienică ireproșabilă. Pentru dumneavoastră acest lucru înseamnă că tot ce trebuie să faceți este să umpleți rezervorul de apă ușor detașabil și să înlocuiți discul igienic o dată la aproximativ 3 luni și să folosiți Soluția de curățat odată la 6 luni, pentru o curățare amplă!

 

 
ECRAN TACTIL INTERACTIV

Cu LPH60 WiFi puteți vedea întotdeauna totul dintr-o privire: ecranul tactil interactiv afișează temperatura, umiditatea și calitatea aerului – măsurate precis cu ajutorul unui senzor inteligent. Diferitele mesaje apărute pe ecran fac de asemenea LPH60 WiFi deosebit de intuitiv. Simplu și ușor de utilizat!

 

5 NIVELURI DE VENTILARE ȘI REGLARE EXACTĂ A UMIDITĂȚII AERULUI

Puteți seta ușor viteza ventilatorului pe unul din cele 5 niveluri: de la 1 (slab) la 5 (puternic). De asemenea, puteți seta umiditatea aerului după bunul plac – cu setări de umiditate de la 30% la 70% (din 5% în 5%). Exact așa cum doriți.

 

TEMPORIZATOR DIGITAL ȘI MOD DE NOAPTE

Cu LPH60 WiFi vă puteți lua cât timp aveți nevoie: Ecranul tactil interactiv facilitează setarea cronometrului și asigură o operare simplă. LPH60 WiFi are de asemenea mod de noapte. Când acesta este activat, dispozitivul reduce nivelul ventilatorului la 1 și reduce luminozitatea afișajului. O schimbare manuală a nivelului de ventilație este încă posibilă în orice moment. Pentru o noapte relaxantă!

 

MĂSURARE EXACTĂ A CALITĂȚII AERULUI – GRAȚIE SENZORULUI DE PARTICULE INTELIGENT

Acum știți mereu starea aerului din camera dumneavoastră: Senzorul integrat măsoară calitatea aerului din încăpere și o monitorizează continuu. Afișajul arată calitatea actuală a aerului în 6 gradații de culoare.

 

MOD AUTOMAT

Lăsați LPH60 WiFi să facă toată treaba: În modul automat, aparatul reglează automat nivelurile ventilatorului, astfel încât aerul curat și umiditatea optimă să fie asigurate tot timpul. Odată ce aerul este curățat și umiditatea optimă este atinsă, dispozitivul reduce automat nivelul ventilatorului.

 

MODUL DE PROTECȚIE PENTRU COPII

Datorită funcției integrate pentru siguranța copiilor, aceștia sunt împiedicați să opereze dispozitivul. Un motiv de îngrijorare în minus.

 

CURĂȚARE UȘOARĂ

Curățarea aparatului: LPH60 WiFi dispune de un program automat de curățare intensivă (durata aproximativă de 4 ore). Aveți în vedere că pentru procesul de curățare este necesară o soluție Venta de curățare a dispozitivului (250 ml).

 

SENZOR PENTRU NIVELUL DE APĂ CU FUNCȚIE DE OPRIRE

Dacă rezervorul de apă este gol, dispozitivul semnalează acest lucru direct pe ecran. Dacă apa nu este adăugată la timp, aerul nu poate fi umidificat. Purificarea aerului va continua chiar dacă nu există apă.

Descarcă acum aplicaţia pentru umidificatorul Venta LPH60 WIFI


Detalii tehnice

 • Greutate 13 kg
 • Dimensiuni 61 x 30 x 52 cm
 • Capacitate de umidificare:

  95 m² sau aprox. 200 m³

 • Capacitate de purificare:

  45 m² sau aprox. 100 m³

 • Viteze:

  5

 • Nivelul sunetului:

  17/26/37/43/47dB(A)

 • Consum:

  7/8/14/20/30W

 • Capacitatea rezervorului:

  12 L

 • Garantie:

  2 ani

 • Culoare:

  Alb, Negru

 • Alimentare:

  Cu rezervor

 • Suprafata umidificata:

  50-100 m²

 • Tehnologii:

  Higrostat, WIFI

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Be the first to review “RESIGILAT! Purificator si Umidificator aer Venta LPH60 WIFI”

Sasfesigned seal