WhatsApp chat

Umidificatorul de aer Venta, 35 de ani de succes!

Umidificatorul de aer Venta, 35 de ani de succes!

  • 05 mai 0

Începuturile

Acum 35 de ani Alfred Hitzler, a inventatat și generat una dintre cele mai de succes afaceri din Europa. El și-a dorit să ofere o alternativă mult mai bună sistemelor de umidificare. A inventat astfel primul aparat 2 în 1, umidificatorul și purificatorul prin evaporare la rece. Acesta a fost inspirat din nevoile și aspirația oamenilor pentru o viață calitativă. Astfel, au luat naștere ceea ce cunoaștem astăzi ca umidificatoare aer Venta.

Acest concept patentat de către Alfred Hitzler și perfecționat de-a lungul timpului, a ajuns rapid în poziția de leader de piața din Europa.

Cum a început totul?

umidificatoare-aer

Alfred Hitzler – Owner & President

“La Venta, misiunea noastră este aceea de a face aerul pe care îl respirăm să fie curat. Acesta ne ghidează în tot ceea ce facem, ca la final să aducem clientului <UMIDIFICATORUL DE AER>. Ne străduim să oferim o tehnologie simplă, eficientă și frumos proiectată”

Obiectivul nostru a fost să facem din clienți principalul conducător al companiei noastre, chiar din prima zi. Ne asigurăm că fiecare angajat este instruit pentru a oferi cele mai bune soluții clienților la un nivel înalt de profesionalism. De altfel, fiecare client este cea mai bună sursă de sugestii, idei și soluții.

Noi ne-am asumat de la bun început să îmbunătățim condițiile de conservare și păstrare a mobilierului antic al clienților noștri. În același timp, am vrut să îmbunătățim starea de sănătate a celor mai importante persoane din viața lor, membrii familiei.” spune Alfred Hitzler în una din declarațiile sale.

Tot Alfred Hitzler, menționa că fiecare produs inventat vreodată la Venta a luat naștere din două motive. Dorința de a îmbunătăți respirația clienților și de a avea grijă de mediul înconjurător în același timp. “De-a lungul anilor clienții ne-au confirmat că avem direcția corectă, cumpărând produsele noastre. Ei văd aparatele Venta ca pe o soluție valoroasă. Ne recomanda prietenilor și familiilor și ne-au făcut liderul de piață incontestabil, motiv pentru care le suntem recunoscători.”

Venta este prezentă în peste 20 de țări ale lumii, precum Austria, Italia, SUA, Rusia, Japonia, Coreea de Sud și nu în ultimul rând, România.

Venta în Romania

Florin Cordis - Director General Life Art Distributie

Florin Cordiș – Director General, LIFE ART DISTRIBUȚIE

În urmă cu 12 ani, aparatele Venta au fost aduse pe piața din Romania. Nevoia de a combate aerul uscat și poluat din locuințe și nu numai apăruse și aici. Ca terapeut, Florin Cordiș a observat că este nevoie de o soluție complexă și modernă. Soluția ar fi trebuit să fie eficientă în prevenirea mai multor probleme de sănătate cauzate de gradul de poluare aflat în creștere continuă în ultimii ani. În urma propriei cercetări, a descoperit brandul german Venta, lider de piața în Europa în producerea de umidificatoare aer. Datorită tehnologiei unice, 2 în 1 care îmbină beneficiile unui umidificator cu cele ale unui purificator în același aparat, acesta putea fi răspunsul.

Astfel, Florin Cordiș a fondat compania Life Art Distributie. Prin intermediul firmei, tehnologia Venta a devenit cunoscută și utilizatorilor din România. Din 2007, Venta contribuie la îmbunătățirea calității vieții, demonstrând că praful și aerul prea uscat nu trebuie să facă parte din viața nimănui. De asemenea, ajută ca somnul să fie odihnitor, iar copiii sănătoși, fără alergii și fără probleme respiratorii.

În tot acest timp Venta a intrat în casele românilor și le-a demonstrat calitatea și importanța tehnologiei produselor germane. I-a învățat pe români că fiecare obiect de artă moștenit din generație în generație este o poveste care trebuie protejată și dusă în viitor în cele mai bune condiții, păstrându-i valoarea.

 

Tehnologia unică care stă la baza aparatelor Venta

tehnologia de filtrare

Venta a venit pe piața din Romania cu tehnologia sa care este unică la nivel mondial. Aceste umidificatoare aer funcţionează fără filtre. Aerul este absorbit în aparat şi trecut printr-un dispozitiv de discuri ce se rotesc în apă. Particulele din aer sunt „spălate”. Impurităţile din aer şi mirosurile sunt captate în apă, astfel evaporându-se doar apa curată. 

Aparatul Venta realizează funcţia duală de purificare şi umidificare. Aceasta este mai eficientă decât purificarea singură, deoarece aerul umidificat menţine o mare parte de particule de praf la nivelul podelei. Prin procesul de evaporare la rece, recunoscut drept cea mai bună tehnică de umidificare, aerul este automat umidificat la nivelul corespunzător. Nu supra-umidifică. Ceea ce face Aparatul Venta este ideal pentru uzul îndelungat. Vezi cum funcționează în VIDEO-ul de la final.

Faptul că Venta este binevenit și bine cotat pe piața din România o confirmă chiar clienții noștri, importante muzee și bibioteci, printre care: Muzeul Cotroceni, Muzeul Național Peleș, Muzeul de Artă Bucuresti, Biblioteca Academiei de Arte Române și nu numai. De asemenea numeroase companii precum FC Dinamo SA., Băneasa Development, Toyo Motor Center se numără printre clienții mulțumiți și fideli ai brandu-ului Venta. 

Sasfesigned seal