Testimonials

Latest Testimonials

Mariana S.
"Foarte bun! Am încercat mai multe aparate de la alți producători dar nu au avut puterea de a umidifica spațiul meu cum a reușit acest Venta. Sunt foarte mulțumită! Recomand pentru camera bebelușului!"

Daniel D.
"Îmi place absolut aparatul ăsta… Am avut mai multe umidificatoare, iar serviciul nu a fost comparabil cu Venta. Am alergiile extrem de nasoale. Am Venta în dormitorul meu. Nu pot auzi că funcționează, dar cel mai sigur vă pot spune când nu funcționează."

Corneliu D.
"Cel mai bun produs din câte am încercat până acum. Nu ai ce să-i reproșezi, își face treaba la care este pus. Ideal pentru cei cu mult rigips în apartament și pentru cei care aveți copii. Folosit cu soluțiile de la ei, este alegerea perfectă în materie de confort. Respirație mult mai bună și fără praf în casă. Nota 10 pentru Venta."

Edward Norton
“O scurtă notificare să vă mulțumesc vouă și întregii echipe Venta pentru cadoul generos, al celor două aparate de umidificat. Au fost incredibil de ușor de montat și de pus în funcțiune și sunt impresionat de inteligența și gradul de sofisticare ce stă în spatele simplității cu care lucrează. Deși nu a trebuit să curăț discurile până acum, e fantastic că nu trebuie să am de-a face cu filtre sau lucruri de genul acela. Dacă aveți vreo sugestie legată...

citeste mai mult...
Scheeler, Dep. Achiziții, Deutsche Lufthansa AG, Hamburg, Germania
„Din decembrie 1987 am avut în funcțiune un Venta Airwasher în biroul nostru executiv, spre marea noastră satisfacție. Modul în care purifică aerul a depășit cu mult așteptările noastre. Venta Airwasher este igienic, ușor de operat și întreținut și funcționează la un nivel scăzut al zgomotului. Recomandăm acest aparat din toată inima.”

Rezultate 1 - 5 din 8
Venta Romania Facebook Likebox