Testimonials

Latest Testimonials

Edward Norton
“O scurtă notificare să vă mulțumesc vouă și întregii echipe Venta pentru cadoul generos, al celor două aparate de umidificat. Au fost incredibil de ușor de montat și de pus în funcțiune și sunt impresionat de inteligența și gradul de sofisticare ce stă în spatele simplității cu care lucrează. Deși nu a trebuit să curăț discurile până acum, e fantastic că nu trebuie să am de-a face cu filtre sau lucruri de genul acela. Dacă aveți vreo sugestie legată...

citeste mai mult...
Scheeler, Dep. Achiziții, Deutsche Lufthansa AG, Hamburg, Germania
„Din decembrie 1987 am avut în funcțiune un Venta Airwasher în biroul nostru executiv, spre marea noastră satisfacție. Modul în care purifică aerul a depășit cu mult așteptările noastre. Venta Airwasher este igienic, ușor de operat și întreținut și funcționează la un nivel scăzut al zgomotului. Recomandăm acest aparat din toată inima.”

José Carreras, Tenor, Barcelona, Spania
„Recomand Venta Airwasher fără ezitare. Am încercat un mare număr de umidificatoare și de purificatoare de aer. În ce mă privește, nu există niciunul mai bun ca Venta Airwasher. Mă protejează de aerul uscat sau viciat din încăperi. ”

Prof. Dr. Dr. H. C. G Pulverer, Directorul Institutului de Microbiologie medicală și igienă, Universitatea Koln, Germania.
„Folosim Airwasher de mai bine de patru săptămâni și sunt bucuros să vă spun că experiența noastră și testările efectuate se dovedesc a fi cât se poate de satisfăcătoare. Eu și colegii mei suntem foarte mulțumiți de aparat.”

Nigel Kennedy, Muzician, Londra, Marea Britanie
„Oriunde în lume susțin concerte, le cer agenților  mei să-mi pună la dispoziție VENTA AIRWASHER, deoarece viorile mele neprețuite au nevoie de cel mai bun mediu posibil. Doar VENTA îmi oferă siguranța că umiditatea aerului va fi perfectă.”

Rezultate 1 - 5 din 5
Venta Romania Facebook Likebox