Termeni și condiții

I. Condiții de utilizare

SITE-ul www.umidificatoare-venta.ro este administrat de către SOCIETATEA Life Art Distirbuție, cu sediul social în București, in Bd. Iuliu Maniu, nr.15, corp C 40, Sector 6, in incinta S.C. Legume Fructe Militari S.A., având codul de înregistrare fiscală RO15202911, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/2012/2003, telefon/fax: 021/314.21.44.

Life Art Distribuție se asigură de menținerea corectitudinii informațiilor de pe site-ul www.umidificator-venta.ro. Este posibil ca unele caracteristici sau prețul produselor prezentate pe SITE, să fie modificate de către SOCIETATE fără a anunța acest lucru sau pot conține erori de operare.

De asemenea, datorită spațiului limitat și a coerenței structurii informației, descrierile produselor pot fi incomplete, însa SOCIETATEA se asigură de prezența celor mai relevante informații.

Ofertele/promoțiile prezente pe SITE sunt valabile în limita stocului disponibil.

Este posibil ca SITE-ul să conțină și link-uri către alte site-uri. SOCIETATEA nu se face responsabilă de politica de confidentialitate a acestora precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

 

II. Procesarea și livrarea comenzilor

  • Comenzile online

Procesarea comenzilor online se va face în ordinea înregistrarii lor în sistem, intervalul maxim de timp necesar procesarii unei comenzi fiind intre 24 – 48 ore lucrătoare. Dupa înregistrarea comenzii veți fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a stabili de comun acord detaliile de livrare. Comenzile primite la în ultima zi a săptămânii vor fi procesate începând de luni în ordinea primirii lor.

Livrarea produselor comandate pe site-ul www.umidificator-venta.ro se face în functie de stocul produselor în momentul plasării comenzii de către client, iar termenul de livrare este de 24 – 72 ore lucrătoare, din momentul confirmării comenzii.

Pentru anularea comenzilor realizate online se trimite o solicitare prin e-mail la adresa office@lifeart.ro sau telefonic la numărul: 021. 314.21.44 în maxim 12 de ore de la plasarea comenzii.

  • Comenzile telefonice

Comenzile se pot plasa telefonic în intervalul luni-vineri, între orele 9.00 -17.00, la numărul 021.314.21.44. Acestea vor fi procesate în ordinea primirii lor. Din momentul confirmării comenzii, livrarea produselor comandate telefonic se face în functie de stocul produselor în momentul plăsarii comenzii de către client, iar termenul de livrare este de 24 – 72 ore lucrătoare.

 

III. Modalitatea de plată

În prezent, modalitățile de plată acceptate de către SOCIETATE sunt: plata cash la livrare, plata prin ordin de plată, plata online cu cardul și plata în rate prin Bonus Card, Card Avantaj și BT Star.

Plata in numerar: Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor din showroom-ul Life Art Distribuție din Bd. Iuliu Maniu, nr.15, corp C 40, Sector 6, București, in incinta S.C. Legume Fructe Militari S.A.. În cazul livrarii produsului printr-o firma de curierat, plata se va face prin ramburs către firma de curierat, pe baza de chitanta.

Ordin de plataÎn urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări Plata prin Ordin de plata se face în  baza facturii proforme emise de SOCIETATE. Livrarea produselor se face dupa confirmarea plății.

 

IV. Politica de confidențialitate

SOCIETATEA prelucrează date cu caracter personal prin culegerea de la utilizatori /clienți a datelor personale necesare procesării și livrării comenzilor și se obligă să respecte dispozițiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Datele vor fi stocate în baze de date iar SOCIETATEA se va asigura de protecția lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.

Datele cu caracter personal culese de la CLIENȚI pentru livrarea comenzilor, vor fi transmise de către SOCIETATE către firma de curierat care va livra produsele.

Prin efectuarea unei COMENZI /înscrierea pe SITE și completarea datelor personale în formularele de înscriere, UTILIZATORII/CLIENȚII sunt de acord ca toate datele lor personale să fie stocate și utilizate în scopul:

  • Primirii mesajelor de informare sau comerciale (oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing etc.)
  • Participării la concursuri, promoții;